C********** K***
20 jam yang lepas

Kalau xhappy, you blh perform x masa kerja?


Aisha Syahir
1 hari yang lepas

saya rasa company B, sebab ada alternate saturday.


A**** S*****
19 jam yang lepas

Biasanya I memang sarankan untuk you ambil je kerja tu. tak kisah ada experience atau tidak, sebab end up pun awak akan ada pengalaman kerja jugak. itu pendapat saya la tapi.


A*****
1 hari yang lepas

Mesti la ada, cuma saya sarankan awak betul betul nak kerja dalam bidang ni, awak try ambil sijil sebab nak jadi plus point untuk kerjaya awak. Jangan risau, confirm boleh excel sebab awak ada passion dalam bidang art & design. Good luck okay.


I** N** '****** B* B********
1 hari yang lepas

Personal opinion, feel free to listen or ignore but Go find that passion of yours and make it your job. Either you want to be a worker or u be the boss of your own business. Because in the end, its you that matters. Companies can simply replace us.


Ardini Marsha
5 hari yang lepas

I think it's possible. as long as you still have the passion into the subject I believe that it's possible to achieve however I would recommend for you to take short courses instead of study at the college since it's more to technical skills.


I** N** '****** B* B********
1 minggu yang lepas

Call dulu. Jangan walk in. Lagi orang tak suka nanti.


Ardini Marsha
1 minggu yang lepas

Do you know the reason why you feel unmotivated at workplace? First thing, you need to know what is the cause you feel unhappy. Once you discovered the causes, I think you can start to help yourself even more. For example, the reason you feel not motivated because of your colleague, s/he always bully you and so on, if that the cause you can lodge ... Read More


Nurul Haris
2 minggu yang lepas

pastu