Back to Forum

saya sebenarnya ada graduate diploma dalam bidang logistics management. dan kerja dengan satu company ni under contract worker tapi basic 1200 je. OT ada tapi limited OT dalam sebulan. Pada waktu yang sama, saya sambung belajar tapi ambik weekend class je, saya sambung sebab nak upgrade diri sendiri. Saya rasa tercabar sebab company tu macam selalu bandingkan antara staff dengan contract tapi min, bukan semua staff kat situ ada education sangat pun. Bukan saya nak rendahkan education orang lain sebab saya pun tak sempurna cuma kadang kadang saya rasa macam dipermainkan dengan company tu. Apa patut saya buat?


Answers

Can you answer this question ?

People are looking the best Answer for this question

Asked by :

I***** M*******
1 bulan yang lepas