Back to Forum

saya kerja dekat satu company ni, ada lah dalam 2-3 bulan dan ada berapa kerat je muslim cuma ruang untuk solat tu tak ada la min. Sampai kitaorang kena sembunyi sembunyi solat dekat stor and then bulan puasa ni, kebanyakkan company diaorang singkatkan waktu company untuk nak mudahkan nak bukak puasa tapi company I ni, memang tak kurangkan. ni dah 2 hari puasa, i kena bukak puasa dalam kereta je. Hmm, patut tak saya start cari kerja lain?


Answers

Can you answer this question ?

People are looking the best Answer for this question

Asked by :

A**** S*****
3 minggu yang lepas