Back to Forum

Dari hari pertama kerja...rasa nak berhenti....tapi sekarang dah 4 bulan kerja even tiap hari rasa terpaksa nak kerja.nak resign tapi manager tolak surat resign dan offer naikkan gaji...tapi sekarang saya rasa lagi bagus xda naikkan gaji..hari tu kata naikkan gaji sebab perfomance okay cepat belajar..tapi kenapa bagi kerja org lain pada saya...kerja org lain yg tak perform kasi kat saya..ingat nak sgt ke kenaikan gaji tu...Stress hari2..Lepas tu paksa org ambil unpaid leave..tu pun kata klau dah siap makan trus sambung kerja...kerja account..tapi hari2 turun stor...bukan sekali..sehari mau 10 kali naik turun...


Answers

Can you answer this question ?

People are looking the best Answer for this question

Asked by :

M**** J*****
3 bulan yang lepas