Back to Forum

Saya perlu update daily payment report, in same time kena buat itu ini, bila lambat siap report kena bising pula kenapa tak bagi report..saya kena set payment, siapkan memo, follow up dgn branch dll..bkn saya sorg malah staf lain pun sama..bila kami mengadu kerja bnyk tak sempat buat semua boss suruh bahagi kerja sesama kami..nak bahagi apa lg kalau masing2 kerja dah bnyk..dgn client, branch minta itu ini mcm saya xda kerja lain..bila lambat respon sejam pun dah bising mcm saya tidur je tak buat kerja..kami just tunggu masa je nk resign...tp ragu2 sbb belum dpt kerja lain..sblm ni ok tp lately ni tak tahu kenapa..mcm semua kerja berlambak dgn kami..siap kena cover kerja department lain pula.


Answers

Can you answer this question ?

People are looking the best Answer for this question

Asked by :

Y** H*****
1 bulan yang lepas