Promosi

Majikan Pilihan

AIA Bhd
8 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Ability to teach Mandarin 
  • Open for person who has passion in early childhood education.

Tanggungjawab

  • Will handle mandarin class only. 
  • Mandarin subject teacher
  • Prepare the teaching syllabus and required tools prior to the class
  • Work closely with colleague to ensure that the children have a happy and effective learning time in the class or day-care session

Manfaat tambahan

  • Complementary Lunch
  • Training to enhance teacher knowledge
  • Attractive salary
  • Friendly working environment
  • Company Trip

Tarikh permohonan terakhir

02 April 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Lokasi Pekerjaan

Johor Bharu, Johor, 81200, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Tadika Kastil Sdn Bhd

Tadika Kastil is the first castle-style kindergarten in Malaysia. We provide a fun-learning and English-educated environment for kids Our mission is to cultivate Outstanding, Happy and Successful kids through Creative right-brain learning and logical left-brain learning.

Blog

Tipu lah kalau korang tak pernah ada pengalaman buruk atau lucu sewaktu melalui temuduga kan? Tambah-tambah lagi kalau itu adalah first time korang lalui temuduga kerja mesti lah lagi banyak kenangan lucu. 

Mar 30, 2017

Sebelum nak mula bekerja, perkara utama korang akan tengok mesti Boss kan? Confirm punya lah! Ada masanya, kerja dah cantik tapi coworker macam haram pula. Tapi yang

Mar 30, 2017

Korang semua alert tak dengan Ekspo Maukerja 2017 yang bakal tiba tidak lama lagi ni? Banyak soalan yang diterima dari job seekers bertanyakan apa tips untuk nak hadir temuduga kerja nanti sewaktu ekspo berlangsung. Oleh itu, Maukerja berbesar hati untuk susunkan kesemua tips berguna di dalam satu artikel khas buat rujukan korang semua!

Mar 30, 2017