Promosi

Majikan Pilihan

A-Asign Corporation Sdn Bhd
0 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kerja Kosong Clerk Terkini di Vegas Aluminium Works & Trading Sdn Bhd

Jawatan Ini Telah Diambil. Sila Mulakan Carian Kerja Kosong Terbaru Dalam Kategori Yang Sama Di Sini.
Selamat Berjaya!

Blog

Jom kita pelajari sama-sama agar dapat membantu korang dalam apa jua bidang pekerjaan, ini antara skill yang majikan mahukan tau. Bila dah arif bab Excel, tak perlu terpinga-pinga kalau boss bagi tugas!

Jun 23, 2017

Memang bagus dan melegakan lah kalau dapat feedback yang positif dari bos dan co-workers. Tapi malangnya feedback negatif dan positif itu selalu bercampur. Memang jarang lah kalau mensuarakan sesuatu tanpa dapat feedback. Tak kira lah positif atau negatif. Kita ambil sebagi menaikkan satu platform untuk lebih bagus. Sesetengah orang tak boleh terima teguran kan. Buat kepala sendiri pun tak boleh juga.

Jun 23, 2017

LinkedIn mencari 'talent' bukannya 'jobseeker', ini peluang untuk anda raih publisiti dengan apa yang anda ada di mata majikan.

Jun 22, 2017