Promosi

Majikan Pilihan

AIA Bhd
8 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Malaysian, female with kindergarten teaching experience.
  • High school, Diploma or equivalent.
  • Fresh graduate are encourage to apply.
  • Must be patience, passionate about teaching, loving and caring for children.
  • Fluent in English and Mandarin.
  • Able to work independently and communicate clearly and effectively to students.
  • Practice creative teaching to attract children in learning activities.
  • Flexible working hours, mostly working in the afternoon.
  • Possess own transport and valid driving license, travelling is required.

Tanggungjawab

  • Plan and prepare teaching materials for children’s activities according to the designated schedule.
  • Conduct lessons in a lively and engaging manner.
  • Work on different learning styles and approaches to involve students into the learning activities.
  • Communicate professionally and clearly to the students.
  • Carry out progressive evaluation of students in a timely manner.
  • Ensure the children’s safety at all times.

Manfaat tambahan

  • High rewarding up to RM1,200.00

Tarikh permohonan terakhir

04 April 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Secondary/SPM/'O' Level

Jantina

Perempuan

Lokasi Pekerjaan

Butterworth, Bukit Mertajam, Pulau Pinang, 14000, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

SmartBrain Consulting

SmartBrain Consulting is a dedicated education provider in Northern Malaysia. We provide the best education programme to enhance memory, creativity and thinking skills for future generation.

Blog

Tipu lah kalau korang tak pernah ada pengalaman buruk atau lucu sewaktu melalui temuduga kan? Tambah-tambah lagi kalau itu adalah first time korang lalui temuduga kerja mesti lah lagi banyak kenangan lucu. 

Mar 30, 2017

Sebelum nak mula bekerja, perkara utama korang akan tengok mesti Boss kan? Confirm punya lah! Ada masanya, kerja dah cantik tapi coworker macam haram pula. Tapi yang

Mar 30, 2017

Korang semua alert tak dengan Ekspo Maukerja 2017 yang bakal tiba tidak lama lagi ni? Banyak soalan yang diterima dari job seekers bertanyakan apa tips untuk nak hadir temuduga kerja nanti sewaktu ekspo berlangsung. Oleh itu, Maukerja berbesar hati untuk susunkan kesemua tips berguna di dalam satu artikel khas buat rujukan korang semua!

Mar 30, 2017