Promosi

Majikan Pilihan

AIA Bhd
8 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Muslimah and komited in work
  • Love children
  • Experience teacher diberi keutamaan
  • Blh melakukan kerja2 yg di amanahkan dgn baik

Tanggungjawab

  • Boleh menyiapkan tugasan mengikut masa yg ditetapkan
  • Boleh bekerja lebih masa
  • Komited dlm pekerjaan

Manfaat tambahan

  • Penempatan disediakan

Tarikh permohonan terakhir

05 April 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia

Warganegara

Malaysian

Umur

Antara usia 20 - 35

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Diploma

Lokasi Pekerjaan

No 21-1, Jalan Pantai Murni 6, Pantai Dalam, Kuala Lumpur, 59100, Malaysia


Blog

Tipu lah kalau korang tak pernah ada pengalaman buruk atau lucu sewaktu melalui temuduga kan? Tambah-tambah lagi kalau itu adalah first time korang lalui temuduga kerja mesti lah lagi banyak kenangan lucu. 

Mar 30, 2017

Sebelum nak mula bekerja, perkara utama korang akan tengok mesti Boss kan? Confirm punya lah! Ada masanya, kerja dah cantik tapi coworker macam haram pula. Tapi yang

Mar 30, 2017

Korang semua alert tak dengan Ekspo Maukerja 2017 yang bakal tiba tidak lama lagi ni? Banyak soalan yang diterima dari job seekers bertanyakan apa tips untuk nak hadir temuduga kerja nanti sewaktu ekspo berlangsung. Oleh itu, Maukerja berbesar hati untuk susunkan kesemua tips berguna di dalam satu artikel khas buat rujukan korang semua!

Mar 30, 2017