Promosi

Majikan Pilihan

AIA Bhd
8 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • SPM with Mandarin.
  • Creative and artistic teaching abilities.
  • Teaching and organisation skills.
  • Patience and flexibility.
  • Keep abreast with the latest trends and best practices.

Tanggungjawab

  • Teach alphabet and numeracy along with personal, social and emotional skills.
  • Organise learning material and resources.
  • Use a variety of activities and instructional methods (songs, stories, media, structured games, art, outdoor activities etc) to motivate and stimulate children’s abilities.
  • Cooperate with administration staff.
  • Follow and comply with teaching standards and safety regulations.

Manfaat tambahan

  • Annual leave entitlement.
  • Training provided. 
  • Working hour 8am - 1.30pm

Tarikh permohonan terakhir

06 April 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Lokasi Pekerjaan

12, Jalan Intan Delima 6, Taman Intan Delima, Batu Kawan, Simpang Ampat, Pulau Pinang, 14100, Malaysia


Blog

Tipu lah kalau korang tak pernah ada pengalaman buruk atau lucu sewaktu melalui temuduga kan? Tambah-tambah lagi kalau itu adalah first time korang lalui temuduga kerja mesti lah lagi banyak kenangan lucu. 

Mar 30, 2017

Sebelum nak mula bekerja, perkara utama korang akan tengok mesti Boss kan? Confirm punya lah! Ada masanya, kerja dah cantik tapi coworker macam haram pula. Tapi yang

Mar 30, 2017

Korang semua alert tak dengan Ekspo Maukerja 2017 yang bakal tiba tidak lama lagi ni? Banyak soalan yang diterima dari job seekers bertanyakan apa tips untuk nak hadir temuduga kerja nanti sewaktu ekspo berlangsung. Oleh itu, Maukerja berbesar hati untuk susunkan kesemua tips berguna di dalam satu artikel khas buat rujukan korang semua!

Mar 30, 2017