Promosi

Majikan Pilihan

AIA Bhd
8 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Preschool Teacher/ Kindergarten / Nursery Teacher教老
  • Taman Sunway Tunas, which located at Bayan Baru, Bayan Lepas, Penang
  • We are a nationwide kindergarten for 3 to 6 years old.
  • Those who are cheerful, passionate, with SPM and above, good in Mandarin, B. Malaysia or English
  • With Early Childhood Education Certification have an added advantage.

Tanggungjawab

  • Teaching and day care
  • Prepare all teaching materials before hand for convenience
  • Teach with love and care
  • Always greet children and parents good morning / afternoon upon their arrival

Manfaat tambahan

  • Get good pay, EPF, bonus, annual leave, insurance.

Tarikh permohonan terakhir

07 April 2017

Applicant Requirement

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Lokasi Pekerjaan

Taman Sunway Tunas , Bayan Lepas, Bayan Baru, Pulau Pinang, 11900, Malaysia


Blog

Tipu lah kalau korang tak pernah ada pengalaman buruk atau lucu sewaktu melalui temuduga kan? Tambah-tambah lagi kalau itu adalah first time korang lalui temuduga kerja mesti lah lagi banyak kenangan lucu. 

Mar 30, 2017

Sebelum nak mula bekerja, perkara utama korang akan tengok mesti Boss kan? Confirm punya lah! Ada masanya, kerja dah cantik tapi coworker macam haram pula. Tapi yang

Mar 30, 2017

Korang semua alert tak dengan Ekspo Maukerja 2017 yang bakal tiba tidak lama lagi ni? Banyak soalan yang diterima dari job seekers bertanyakan apa tips untuk nak hadir temuduga kerja nanti sewaktu ekspo berlangsung. Oleh itu, Maukerja berbesar hati untuk susunkan kesemua tips berguna di dalam satu artikel khas buat rujukan korang semua!

Mar 30, 2017