Promosi

Majikan Pilihan

AIA Bhd
8 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Minimum Diploma in teaching or equivalent. (Diploma in Early Childhood Education will be given priority)
  • Able to write and speak excellent English/Bahasa Malaysia
  • Experience in teaching Bahasa/English at tuition center or home tuition for primary schools will also be considered
  • Able to teach other preschool subjects such as Bahasa Malaysia, Mathematics, Science and so on
  • More than 3 years teaching exeprience will be consider for executive position
  • Passionate for early education and an inspiration to support and encourage learning through creative teaching
  • Caring, fun loving and love to work with children
  • Training will be provided
  • Part time / Full time position

 

Tanggungjawab

  • Design and follow a complete teaching plan
  • Use a variety of activities and instructional methods (songs, stories, media, structured games, art, etc) to motivate and stimulate children’s abilities
  • Assess students performance and progress to ensure they are mastering the skills on regular basis
  • Cooperate with administration staff
  • Follow and comply with teaching standards and safety regulations 

Manfaat tambahan

  • EPF
  • SOSCO
  • Travel Allowance

Tarikh permohonan terakhir

10 April 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia

Warganegara

Malaysian

Lokasi Pekerjaan

Cyberjaya, Selangor, 63200, Malaysia


Blog

Tipu lah kalau korang tak pernah ada pengalaman buruk atau lucu sewaktu melalui temuduga kan? Tambah-tambah lagi kalau itu adalah first time korang lalui temuduga kerja mesti lah lagi banyak kenangan lucu. 

Mar 30, 2017

Sebelum nak mula bekerja, perkara utama korang akan tengok mesti Boss kan? Confirm punya lah! Ada masanya, kerja dah cantik tapi coworker macam haram pula. Tapi yang

Mar 30, 2017

Korang semua alert tak dengan Ekspo Maukerja 2017 yang bakal tiba tidak lama lagi ni? Banyak soalan yang diterima dari job seekers bertanyakan apa tips untuk nak hadir temuduga kerja nanti sewaktu ekspo berlangsung. Oleh itu, Maukerja berbesar hati untuk susunkan kesemua tips berguna di dalam satu artikel khas buat rujukan korang semua!

Mar 30, 2017