Promosi

Majikan Pilihan

AIA Bhd
8 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Minimum education Diploma / Degree in Montessori, ECCE, Education, Psychology, Linguistics, English, TESL.
  • The most important requirement for this job is a dedication and hard work.
  • You need to have a positive open minded personality in learning new ways of doing things.
  • Someone who likes to work with children.
  • Strong command in English language is a plus. 
  • Patient, passion in teaching

Tanggungjawab

  • Reading and planning
  • Lesson preparation & presentation
  • Class management
  • Managing daily administrative teaching related works. 
  • Handle students with love and care. 
  • Provide advice to students on their attitude
  • Monitor and improve students' results

Manfaat tambahan

  • Medical benefits
  • Training provided
  • Professional and personal development
  • Training
  • Monthly and yearly allowances 

Tarikh permohonan terakhir

12 April 2017

Applicant Requirement

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Lokasi Pekerjaan

Shah Alam, Selangor, 40150, Malaysia


Blog

Tipu lah kalau korang tak pernah ada pengalaman buruk atau lucu sewaktu melalui temuduga kan? Tambah-tambah lagi kalau itu adalah first time korang lalui temuduga kerja mesti lah lagi banyak kenangan lucu. 

Mar 30, 2017

Sebelum nak mula bekerja, perkara utama korang akan tengok mesti Boss kan? Confirm punya lah! Ada masanya, kerja dah cantik tapi coworker macam haram pula. Tapi yang

Mar 30, 2017

Korang semua alert tak dengan Ekspo Maukerja 2017 yang bakal tiba tidak lama lagi ni? Banyak soalan yang diterima dari job seekers bertanyakan apa tips untuk nak hadir temuduga kerja nanti sewaktu ekspo berlangsung. Oleh itu, Maukerja berbesar hati untuk susunkan kesemua tips berguna di dalam satu artikel khas buat rujukan korang semua!

Mar 30, 2017