Promosi

Majikan Pilihan

AIA Bhd
8 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Only open to local Chinese female who are willing to work in Bandar Utama, PJ.
  • Must have min 1 Year Relevant Experience in educating children.
  • Teaching guidance and hands-on job training will be provided.
  • Must be fluent in English, Chinese (written and spoken) & Bahasa.
  • Min qualifications: SPM, Diploma or above.
  • Candidate must be caring, patient and responsible.
  • Candidate must have a passion to teach and love children.
  • Salary package is according to qualifications or experience (if any) and shifts.
  • Working Shifts
    • 8:00 am  -  12:00 pm ( Morning Shift )
    • 8:00 am  -  2:30 pm   ( Mid Day Shift )
    • 8:00 am  -  6:30 pm   ( Full Day Shift )

Tanggungjawab

  • Design and follow a complete teaching plan
  • Teach alphabet and numeracy along with personal, social and emotional skills
  • Organise learning material and resources
  • Use a variety of activities and instructional methods (songs, stories, media, structured games, art, outdoor activities etc) to motivate and stimulate children’s abilities
  • Maintain an open line of communication with parents and provide appropriate information
  • Assess students performance and progress to ensure they are mastering the skills on regular basis
  • Monitor children’s interactions and nurture cooperation and sharing
  • Cooperate with other teachers, supervisor and principal
  • Follow and comply with teaching standards and safety regulations

Manfaat tambahan

  • Performance Incentives & Annual Bonus
  • Annual Leave & Medical Coverage
  • EPF & SOCSO
  • Job Training & Lunch    

Tarikh permohonan terakhir

13 April 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder

Jantina

Perempuan

Lokasi Pekerjaan

69 Jalan BU 2/1, Bandar Utama, Petaling Jaya, Selangor, 47800, Malaysia


Blog

Tipu lah kalau korang tak pernah ada pengalaman buruk atau lucu sewaktu melalui temuduga kan? Tambah-tambah lagi kalau itu adalah first time korang lalui temuduga kerja mesti lah lagi banyak kenangan lucu. 

Mar 30, 2017

Sebelum nak mula bekerja, perkara utama korang akan tengok mesti Boss kan? Confirm punya lah! Ada masanya, kerja dah cantik tapi coworker macam haram pula. Tapi yang

Mar 30, 2017

Korang semua alert tak dengan Ekspo Maukerja 2017 yang bakal tiba tidak lama lagi ni? Banyak soalan yang diterima dari job seekers bertanyakan apa tips untuk nak hadir temuduga kerja nanti sewaktu ekspo berlangsung. Oleh itu, Maukerja berbesar hati untuk susunkan kesemua tips berguna di dalam satu artikel khas buat rujukan korang semua!

Mar 30, 2017