Promosi

Majikan Pilihan

AIA Bhd
8 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Degree
  • Penampilan sebagai seorang muslimah yang baik
  • Solat 5 waktu (wajib)
  • Boleh membaca al quran dengan baik
  • Boleh berkomunikasi & membaca bahasa inggeris dengan baik
  • Mempunyai dan mengamalkan asas agama dengan baik
  • Bertanggungjawab, berdisiplin, kreatif, rajin, ceria, perwatakkan baik, komited, amanah, jujur, ikhlas, pemikiran positif, taqwa & beriman
  • Boleh bekerja dalam satu pasukan.
  • Bagus dalam berkomunikasi ( Public Relation )
  • Boleh bekerja lebih masa
  • Sangat penyabar, suka dan sayangkan kanak-kanak
  • Boleh komited bekerja lama sekurang-kurangnya 1 tahun

Tanggungjawab

  • Membantu mencapai misi TLCP:
    • Untuk menyuburkan rasa cintakan Islam dan ilmu tentang Islam kepada kanak-kanak''
    • Untuk memberikan pengalaman yang menarik dan efektif kepada kanak-kanak menggunakan kaedah yang paling berkesan di dalam pendidikan awal kanak-kanak''
  • Mempelajari, memahami, menggunakan dan berkongsi dengan guru-guru tentang pengisian The Little Caliphs Program (TLCP)
  • Bertanggungjawab menjaga kelas anda 
  • Berkomunikasi dengan ibu bapa / menjaga kanak-kanak
  • Memastikan kelas sentiasa bersih, kemas dan tersusun
  • Memastikan keselamatan dan tingkah laku kanak-kanak semasa di kawasan tadika sepanjang sesi tadika
  • Boleh meyediakan Lesson Plan & hiasan kelas dengan baik

Manfaat tambahan

  • Tempat tinggal disediakan
  • SOCSO 
  • KWSP
  • Bboleh bekerja dengan segera
  • Latihan & seminar

Tarikh permohonan terakhir

13 April 2017

Applicant Requirement

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Lokasi Pekerjaan

Kuala Lumpur, 52200, Malaysia


Blog

Tipu lah kalau korang tak pernah ada pengalaman buruk atau lucu sewaktu melalui temuduga kan? Tambah-tambah lagi kalau itu adalah first time korang lalui temuduga kerja mesti lah lagi banyak kenangan lucu. 

Mar 30, 2017

Sebelum nak mula bekerja, perkara utama korang akan tengok mesti Boss kan? Confirm punya lah! Ada masanya, kerja dah cantik tapi coworker macam haram pula. Tapi yang

Mar 30, 2017

Korang semua alert tak dengan Ekspo Maukerja 2017 yang bakal tiba tidak lama lagi ni? Banyak soalan yang diterima dari job seekers bertanyakan apa tips untuk nak hadir temuduga kerja nanti sewaktu ekspo berlangsung. Oleh itu, Maukerja berbesar hati untuk susunkan kesemua tips berguna di dalam satu artikel khas buat rujukan korang semua!

Mar 30, 2017