Promosi

Majikan Pilihan

Aegis BPO Malaysia Sdn Bhd
19 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kerja Kosong Clerk Terkini di TCS Controls Sdn Bhd

Jawatan Ini Telah Diambil. Sila Mulakan Carian Kerja Kosong Terbaru Dalam Kategori Yang Sama Di Sini.
Selamat Berjaya!

Blog

Masyarakat menganggap mereka yang left-brain dominant lagi berfikiran kritis dan hebat berbanding right-brain dominant dari segi logikal dan kemahiran analitikal. Kebiasaannya, mereka yang pandai dan cerdik adalah left-brain dominant. Walau apa pun, masing-masing ada kebolehan tersendiri.

Jul 20, 2017

Kadang-kadang tu ada penemuduga yang jenis suka ajukan soalan yang sukar dan tidak dijangka. Soalan yang menguji minda dan perlukan korang untuk berfikir secara mendalam. Tapi bila disoal secara spontan, susah juga nak fikirkan jawapan yang relevan dan betul di mata penemuduga. Jadi macam mana nak selesaikan masalah ini jika ditanya soalan yang memerlukan korang untuk berfikir dengan rasional? Kunci rahsianya adalah..

Jul 20, 2017

Sia-sia je drop resume, pilih kerja, dan mungkin berpeluang bersemuka dengan majikan, namun respon sama macam mohon online. Diam seribu bahasa, nak tahu apa silap korang? 

Jul 20, 2017