Promosi

Majikan Pilihan

AIA Bhd
8 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Creative + Happy + Inspire + Love + Dream + Responsible + Enthusiastic + Nurture  = CHILDREN
  • If these words are in your vocabulary and fluent in English & Mandarin… then you are the person we are looking for!

Tanggungjawab

  • To Love the students, all kinds of students. She being with children and is interested in what make children think, why they behave the way they do
  • To ve life-long learner. Information and knowledge that are to be passed on to students must first be learned by the teacher
  • To learns form students every day
  • To be a consoler, a sympathetic ear, a guide, a caregiver. She is is motivator as well
  • To build strong student-teacher relationship
  • To encourage student to develop good character
  • To teach the student with love
  • To have good and clear communication with parents and colleagues
  • To update and receive instructions to/form parents on regular basis

Manfaat tambahan

  • Annual Salary from RM12,000 to RM36,000
  • Annual Leave
  • Study Allowance
  • Medical Allowance
  • Phone Allowance
  • Meal Allowance

Tarikh permohonan terakhir

14 April 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Secondary/SPM/'O' Level

Jantina

Perempuan

Lokasi Pekerjaan

1, Lebuh Lembah Permai 1, Tanjung Bungah, Pulau Pinang, 11200, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Apple Tree Education

To provide a child focused environment with loving, patient, nurturing and qualified care-givers where education is fun and stimulating, ensuring character is built and a balanced EQ and IQ is achieved.

Blog

Tipu lah kalau korang tak pernah ada pengalaman buruk atau lucu sewaktu melalui temuduga kan? Tambah-tambah lagi kalau itu adalah first time korang lalui temuduga kerja mesti lah lagi banyak kenangan lucu. 

Mar 30, 2017

Sebelum nak mula bekerja, perkara utama korang akan tengok mesti Boss kan? Confirm punya lah! Ada masanya, kerja dah cantik tapi coworker macam haram pula. Tapi yang

Mar 30, 2017

Korang semua alert tak dengan Ekspo Maukerja 2017 yang bakal tiba tidak lama lagi ni? Banyak soalan yang diterima dari job seekers bertanyakan apa tips untuk nak hadir temuduga kerja nanti sewaktu ekspo berlangsung. Oleh itu, Maukerja berbesar hati untuk susunkan kesemua tips berguna di dalam satu artikel khas buat rujukan korang semua!

Mar 30, 2017