Promosi

Majikan Pilihan

AIA Bhd
8 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Boleh bekerja tanpa disuruh
  • Boleh belajar pengalaman baru
  • Paling kurang sijil SPM
  • Boleh bertutur fasih dalam sekurang-kurangnya satu bahasa

 

 

 

Tanggungjawab

  • Mengajar subjek bahasa / matematik
  • Boleh bekerja dalam kumpulan
  • Menjadi guru kelas
  • Menyediakan latihan tambahan untuk murid-murid

 

 

 

Manfaat tambahan

  • Terdapat sumbangan KWSP & SOCSO 
  • Boleh menghadiri kursus untuk meningkatakan kebolehan diri

 

Tarikh permohonan terakhir

15 April 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Jantina

Perempuan

Lokasi Pekerjaan

129, Jalan Molek 2, Taman Molek, Johor Bahru, Johor, 81100, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Brilliant Stars

Brilliant Stars is a kindergarten which emphasizes play in learning. We have Montessori Programmes for children below the age of 4.

Blog

Tipu lah kalau korang tak pernah ada pengalaman buruk atau lucu sewaktu melalui temuduga kan? Tambah-tambah lagi kalau itu adalah first time korang lalui temuduga kerja mesti lah lagi banyak kenangan lucu. 

Mar 30, 2017

Sebelum nak mula bekerja, perkara utama korang akan tengok mesti Boss kan? Confirm punya lah! Ada masanya, kerja dah cantik tapi coworker macam haram pula. Tapi yang

Mar 30, 2017

Korang semua alert tak dengan Ekspo Maukerja 2017 yang bakal tiba tidak lama lagi ni? Banyak soalan yang diterima dari job seekers bertanyakan apa tips untuk nak hadir temuduga kerja nanti sewaktu ekspo berlangsung. Oleh itu, Maukerja berbesar hati untuk susunkan kesemua tips berguna di dalam satu artikel khas buat rujukan korang semua!

Mar 30, 2017