Promosi

Majikan Pilihan

AIA Bhd
8 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Malaysian Female or Male Applicants
  • Required languange(s) : Mandarin, Bahasa Malaysia & English
  • Working from Mondays to Friday 7:30am-6:30pm
  • Must have a passion to teach and loves children

Tanggungjawab

  • Nurture children age 3 ~ 6 Years Old
  • Full Day Kindergarten Teacher ( Preschool & Daycare )

Manfaat tambahan

  • EPF, Socso & Bonus 

Tarikh permohonan terakhir

16 April 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian

Umur

Antara usia 18 - 45

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Secondary/SPM/'O' Level

Jantina

Perempuan

Lokasi Pekerjaan

T44 Jalan Indah 4/6, Taman Indah Batu 11, Balakong, Cheras, Selangor, 43200, Malaysia


Blog

Tipu lah kalau korang tak pernah ada pengalaman buruk atau lucu sewaktu melalui temuduga kan? Tambah-tambah lagi kalau itu adalah first time korang lalui temuduga kerja mesti lah lagi banyak kenangan lucu. 

Mar 30, 2017

Sebelum nak mula bekerja, perkara utama korang akan tengok mesti Boss kan? Confirm punya lah! Ada masanya, kerja dah cantik tapi coworker macam haram pula. Tapi yang

Mar 30, 2017

Korang semua alert tak dengan Ekspo Maukerja 2017 yang bakal tiba tidak lama lagi ni? Banyak soalan yang diterima dari job seekers bertanyakan apa tips untuk nak hadir temuduga kerja nanti sewaktu ekspo berlangsung. Oleh itu, Maukerja berbesar hati untuk susunkan kesemua tips berguna di dalam satu artikel khas buat rujukan korang semua!

Mar 30, 2017