Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
6 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Enthusiastic on education and child, have caring female.
  • Have at least SPM diploma.
  • Motivated and know how to respect others better.
  • must be proficient in mandarin.

Tanggungjawab

  • Some plans and arrangements allow children to observe, ask questions and discuss the activities.
  • Provide something that allow children to learn in exploration, imagination and application materials.
  • Develop and implement related policies and procedures to maintain order in student behavior.
  • Observe, assess and report on child behavior and academic performance.

Manfaat tambahan

  • 5 days 
  • Annual leave up to 18 days
  • Medical Benefits
  • Annual tourist or dinner
  • Internal and external training

Tarikh permohonan terakhir

26 April 2017

Applicant Requirement

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder

Jantina

Perempuan

Lokasi Pekerjaan

66, Lengkok Kenari Satu, Desaria, Sungai Ara, Pulau Pinang, 11900, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Kids First Enrichment Centre

Kids First Enrichment Centre which is located in Sungai Ara, Penang. We provide kindergarten programs to children ranging from 3-6 years old. We believe in equipping the essential skills in our learners in order to develop a lifelong learner in them. Our learner will learn through inquiry and participate in inquiry-based lessons that encourage them to ask and seek answers to questions.

Blog

Okay korang boleh ikut 5 tips & tricks menggunakan Microsoft Presentation ni agar slides korang lebih cool dan gempak dari lain. Tak ada lagi slideshow yang bosan warna putih je dengan penuh bullet point sampai lah ke slide yang terakhir. Bila korang dah mahir ni jangan kedekut kongsi dengan kawan tau.

Apr 26, 2017

Korang gaji dah masuk kan?! Kalau nak beli barang jangan beli dekat tempat lain, AEON BIG sekarang ni ada buat promotion kaw-kaw punya! Lepas stok untuk dua bulan! Harga dahla makin mahal!

Apr 26, 2017

Bukan pengakap je boleh survive, di pejabat pun boleh memasak walaupun tiada dapur gas. Gelaran 'Ms Yeah Online' ni memang all-out kalau bab memasak ni. Teringin nak

Apr 26, 2017