Promosi

Kerja Yang Disarankan

Kerja Kosong Admin Clerk Terkini di Ho Sin Fah Motor Sdn Bhd

Jawatan Ini Telah Diambil. Sila Mulakan Carian Kerja Kosong Terbaru Dalam Kategori Yang Sama Di Sini.
Selamat Berjaya!

Blog

Kesemua kandungan ini dianggap penting dalam resume, tapi bila dah masuk 2017. Butiran ini sudah dianggap lapuk,ia sudah tidak relevan lagi untuk diletakkan kedalam resume.  

May 23, 2017

Penyata gaji mesti ada tertera jumlah wang yang ditolak untuk KWSP atau nama lainnya EPF yang bermaksud (Employees Provident Fund) daripada jumlah gaji betul tak? Ketahui kesemua mengenai EPF serta SOCSO dan cara-cara untuk mengira kadar jumlah yang ditolak secara betul.

May 23, 2017

Dengan keadaan ekonomi yang kian goyah ni macam-macam perkara korang kena 'cut down'. Semuanya kena jimat, jadi korang pun akan sentiasa ada idea untuk

May 23, 2017