Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
6 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Diploma in accountancy / SPM
  • At least 1-2 years experience in the position

Tanggungjawab

  • To handle all accounting related duties
  • To process & handle account payable, payment, receipt, invoice & DO
  • Update cash book & payment voucher
  • Filling

Manfaat tambahan

  • Annual leave/medical leave
  • Bonus
  • EPF / Socso
  • Insurance coverage
  • Medical claim
  • Yearly increment

Tarikh permohonan terakhir

28 April 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia

Warganegara

Malaysian

Jantina

Perempuan

Lokasi Pekerjaan

5-1-6, Jalan 3/109F, Danau Business Centre, Taman Danau Desa, Jalan Klang Lama, Kuala Lumpur, 58100, Malaysia


Blog

Okay korang boleh ikut 5 tips & tricks menggunakan Microsoft Presentation ni agar slides korang lebih cool dan gempak dari lain. Tak ada lagi slideshow yang bosan warna putih je dengan penuh bullet point sampai lah ke slide yang terakhir. Bila korang dah mahir ni jangan kedekut kongsi dengan kawan tau.

Apr 26, 2017

Korang gaji dah masuk kan?! Kalau nak beli barang jangan beli dekat tempat lain, AEON BIG sekarang ni ada buat promotion kaw-kaw punya! Lepas stok untuk dua bulan! Harga dahla makin mahal!

Apr 26, 2017

Bukan pengakap je boleh survive, di pejabat pun boleh memasak walaupun tiada dapur gas. Gelaran 'Ms Yeah Online' ni memang all-out kalau bab memasak ni. Teringin nak

Apr 26, 2017