Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
6 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • SPM/STPM资格或以上,有无经验均可
  • 17-35岁
  • 欢迎刚毕业生申请
  • 有爱心,耐心和热诚教导小孩
  • 需通晓华,国,英语

Tanggungjawab

  • 教导1到6年级小学生
  • 确保孩子安全和提供健康学习环境
  • 5天制
  • 工作地点:Kemuning Utama

Manfaat tambahan

  • 提供培训
  • 年终花红,旅行
  • 业绩奖金,津貼
  • EPF,SOSCO,年假
  • 其他

Tarikh permohonan terakhir

28 April 2017

Applicant Requirement

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Blog

Okay korang boleh ikut 5 tips & tricks menggunakan Microsoft Presentation ni agar slides korang lebih cool dan gempak dari lain. Tak ada lagi slideshow yang bosan warna putih je dengan penuh bullet point sampai lah ke slide yang terakhir. Bila korang dah mahir ni jangan kedekut kongsi dengan kawan tau.

Apr 26, 2017

Korang gaji dah masuk kan?! Kalau nak beli barang jangan beli dekat tempat lain, AEON BIG sekarang ni ada buat promotion kaw-kaw punya! Lepas stok untuk dua bulan! Harga dahla makin mahal!

Apr 26, 2017

Bukan pengakap je boleh survive, di pejabat pun boleh memasak walaupun tiada dapur gas. Gelaran 'Ms Yeah Online' ni memang all-out kalau bab memasak ni. Teringin nak

Apr 26, 2017