Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
6 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • SPM / STPM / DIPLOMA / DEGREE 以上
  • 必需懂华文; 补习班以华文为主要沟通语言
  • 懂得英文和国文者优先
  • 无经验者换迎申请,学院提供教学训练和教材
  • 有经验者优先
  • 必须要有爱心和耐心在教育界
  • 28岁以下

Tanggungjawab

  • 学院主要教导一年级至六年级的学生补习和功课
  • 无经验者将会经过教学培训
  • 根据学院的教材来教学
  • 服从和听取教学主任的教学方法/培训

Manfaat tambahan

  • 薪金RM1850 - RM2800, 根据经验和学历而定
  • 无经验者欢迎加入,Degree 毕业生实习老师薪金也从RM2000 起跳
  • 包括 EPF, SOCSO, Annual leave
  • 提供 Medical Claim 根据职位
  • 年终花红、每月准时上班奖励、学生佣金奖励 和另外4种非常吸引的奖励制度只会在面试时才提供给您知道
  • 提供清楚的事业蓝图,各种升职机会
  • 包括加盟开分店,当上院长
  • 与市场一般的补习中心或连锁中心不一样!我们提供非常多的奖励制度,赚钱机会,还能有创业的机会
  • 适合有上进心的年轻人

Tarikh permohonan terakhir

29 April 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Malaysia,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian

Umur

Antara usia 18 - 28

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Secondary/SPM/'O' Level

Lokasi Pekerjaan

Bandar Puchong Utama, Puchong, Selangor, 47100, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Red Dragonfly Enterprise

New branding of primary cum daycare center. We are recruiting suitable candidates. Location Bandar Puchong Utama. We pay 10%-20% higher salary than market rate in same industry in Puchong area.

Blog

Okay korang boleh ikut 5 tips & tricks menggunakan Microsoft Presentation ni agar slides korang lebih cool dan gempak dari lain. Tak ada lagi slideshow yang bosan warna putih je dengan penuh bullet point sampai lah ke slide yang terakhir. Bila korang dah mahir ni jangan kedekut kongsi dengan kawan tau.

Apr 26, 2017

Korang gaji dah masuk kan?! Kalau nak beli barang jangan beli dekat tempat lain, AEON BIG sekarang ni ada buat promotion kaw-kaw punya! Lepas stok untuk dua bulan! Harga dahla makin mahal!

Apr 26, 2017

Bukan pengakap je boleh survive, di pejabat pun boleh memasak walaupun tiada dapur gas. Gelaran 'Ms Yeah Online' ni memang all-out kalau bab memasak ni. Teringin nak

Apr 26, 2017