Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
6 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Good mindset with right attitude
  • Positive and self motivated person
  • At least one to three years experience
  • Diploma holder and above
  • Enjoy working in Child Oriented environment
  • Enjoy working with team members

Tanggungjawab

  • Teach Mandarin and Mandarin related subjects
  • Take care of kids wellfare
  • Coordinate well with team members

Manfaat tambahan

  • Basic salary plus allowances
  • Training 
  • Staff benefits
  • Self development
  • Potential to be one of our future partner 

Tarikh permohonan terakhir

29 April 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Diploma

Lokasi Pekerjaan

Tg. Bungah, Pulau Pinang, 11200, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Apple Tree Education Sdn Bhd

To provide a child focused environment with loving, patient, nurturing and qualified care-givers where education is fun and stimulating, ensuring character is built and a balanced EQ and IQ is achieved.

Blog

Okay korang boleh ikut 5 tips & tricks menggunakan Microsoft Presentation ni agar slides korang lebih cool dan gempak dari lain. Tak ada lagi slideshow yang bosan warna putih je dengan penuh bullet point sampai lah ke slide yang terakhir. Bila korang dah mahir ni jangan kedekut kongsi dengan kawan tau.

Apr 26, 2017

Korang gaji dah masuk kan?! Kalau nak beli barang jangan beli dekat tempat lain, AEON BIG sekarang ni ada buat promotion kaw-kaw punya! Lepas stok untuk dua bulan! Harga dahla makin mahal!

Apr 26, 2017

Bukan pengakap je boleh survive, di pejabat pun boleh memasak walaupun tiada dapur gas. Gelaran 'Ms Yeah Online' ni memang all-out kalau bab memasak ni. Teringin nak

Apr 26, 2017