Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
6 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Diploma in early childhood
  • Degree in erly childhood
  • IELTS 6.5 grade

Tanggungjawab

  • Class management, lesson planning, lead class or assist core teacher
  • Routine care, children welfare
  • Parent liason 

Manfaat tambahan

  • Prestigous prechool organisation, with more than 50 centres
  • Full-time job, full company benefits
  • Good prospects
  • Work-pass will be provided

Tarikh permohonan terakhir

30 April 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Umur

Antara usia 21 - 50

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Diploma

Jantina

Perempuan

Lokasi Pekerjaan

Singapore | Oversea Jobs

Lihat Semua Pekerjaan

Pulsar Connexions Pte. Ltd.

Pulsar Connexions serves to connect you, the job-seekers, to the fullest advantage of our clients. Our team has more than 26 years of relevant corporate management experience and our network in the semiconductor/solar/LED sector, or the pre-school education providers, is very wide. Our clients are established in their respective field of business, with very strong balance sheets. Given the current economic climate, a few of these clients have solid expansion plans this year and into next year as well.

Blog

Okay korang boleh ikut 5 tips & tricks menggunakan Microsoft Presentation ni agar slides korang lebih cool dan gempak dari lain. Tak ada lagi slideshow yang bosan warna putih je dengan penuh bullet point sampai lah ke slide yang terakhir. Bila korang dah mahir ni jangan kedekut kongsi dengan kawan tau.

Apr 26, 2017

Korang gaji dah masuk kan?! Kalau nak beli barang jangan beli dekat tempat lain, AEON BIG sekarang ni ada buat promotion kaw-kaw punya! Lepas stok untuk dua bulan! Harga dahla makin mahal!

Apr 26, 2017

Bukan pengakap je boleh survive, di pejabat pun boleh memasak walaupun tiada dapur gas. Gelaran 'Ms Yeah Online' ni memang all-out kalau bab memasak ni. Teringin nak

Apr 26, 2017