Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
6 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Able to teach pre-school and primary school students will be a great advantage !
  • Able to speak MANDARIN AND ENGLISH fluently !
  • Must have passion working with young children & interest in teaching.
  • We have 8 branches operating in the Klang Valley now and 2 new branches will establish this end of year.

Tanggungjawab

  • Planning, preparing and presenting lessons that cater for the needs of the whole ability range within their class.
  • Motivating pupils with enthusiastic, imaginative presentation.
  • Maintaining discipline.
  • Working with others to plan and coordinate work.

Manfaat tambahan

  • INTERNAL ENTREPRENEURSHIP.
  • EPF, SOSCO included.
  • Min 14 Annual Leave per year, more for senior position.
  • MC leave, MC claim, bonus, commission.
  • Accommodation allowance, parking allowance, meal allowance.

Tarikh permohonan terakhir

30 April 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Lokasi Pekerjaan

SO-6-3A, KL Eco City, Pantai Baru, Jalan Bangsar, Mid Valley City, Kuala Lumpur, 59200, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Neosun

Our company has been around since 2001. Due to it’s proven effectiveness, in laying down important foundation for life-long learning and whole personal holistic development in children, it has 8 branches in the Klang Valley. Through our programmes, students are able to develop critical thinking and reasoning skills while building confidence. Our centre also believes in instilling confidence in each child and enrourages him/her to learn at their own pace, to help develop problem - solving skills and also instill good personalities ethics in our students besides nurturing them academically. ~ Kindergarten ~ Childcare centre ~ Primary school tuition and homework coaching ~ daycare ~ holiday programme

Blog

Okay korang boleh ikut 5 tips & tricks menggunakan Microsoft Presentation ni agar slides korang lebih cool dan gempak dari lain. Tak ada lagi slideshow yang bosan warna putih je dengan penuh bullet point sampai lah ke slide yang terakhir. Bila korang dah mahir ni jangan kedekut kongsi dengan kawan tau.

Apr 26, 2017

Korang gaji dah masuk kan?! Kalau nak beli barang jangan beli dekat tempat lain, AEON BIG sekarang ni ada buat promotion kaw-kaw punya! Lepas stok untuk dua bulan! Harga dahla makin mahal!

Apr 26, 2017

Bukan pengakap je boleh survive, di pejabat pun boleh memasak walaupun tiada dapur gas. Gelaran 'Ms Yeah Online' ni memang all-out kalau bab memasak ni. Teringin nak

Apr 26, 2017