Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
6 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Candidate must possess at least minimum SPM qualifications or equivalent.
  • Required language(s): Bahasa Malaysia, English & Chinese.
  • Must with computer literate.
  • At least 1 year(s) of working experience in the related field is required for this position.
  • Fresh graduates are encouraged to apply.
  • Can be work as team, proactive friendly with good communication and interpersonal skill.
  • 5 Full-Time position(s) available.
  • Applicants must be willing to work in Batu Caves.

Tanggungjawab

  • Can be work as team, proactive friendly with good communication and interpersonal skill
  • Check email & reply email
  • Transfer files to designer department

Manfaat tambahan

  • EPF
  • Socso

Tarikh permohonan terakhir

30 April 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia

Warganegara

Malaysian

Umur

Antara usia 21 - 35

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Secondary/SPM/'O' Level

Lokasi Pekerjaan

No.8, Jalan SBC 10, Taman Sri Batu Caves, Batu Caves, Selangor, 68100, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

YL Image Graphics Sdn Bhd

YL Image Graphics was established in 1997 and since established our company has been printing large format full colour digital inkjet prints for both local and regional premium customers. At YL Image Graphics, we provide our customers the opportunity to create and design images of various sizes and to be printed on just about any signage materials. The level of services and supports provided by YL Image Graphics is superior within the industry. Besides roll-to-roll printing on various vinyl; various stickers; synthetic paper; trans-film; art canvas; Kovex , YL Image Graphics also provide large format UV flat-bed printing such as on twin-wall polycarbonate sheet (up to 7’ X 44’) which is ideal for outdoor usage; Aluminium Composite Panel; Compressed Form; Colour Bond and High Impact Plastic.

Blog

Okay korang boleh ikut 5 tips & tricks menggunakan Microsoft Presentation ni agar slides korang lebih cool dan gempak dari lain. Tak ada lagi slideshow yang bosan warna putih je dengan penuh bullet point sampai lah ke slide yang terakhir. Bila korang dah mahir ni jangan kedekut kongsi dengan kawan tau.

Apr 26, 2017

Korang gaji dah masuk kan?! Kalau nak beli barang jangan beli dekat tempat lain, AEON BIG sekarang ni ada buat promotion kaw-kaw punya! Lepas stok untuk dua bulan! Harga dahla makin mahal!

Apr 26, 2017

Bukan pengakap je boleh survive, di pejabat pun boleh memasak walaupun tiada dapur gas. Gelaran 'Ms Yeah Online' ni memang all-out kalau bab memasak ni. Teringin nak

Apr 26, 2017