Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
6 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Degree
  • Penampilan sebagai seorang muslimah yang baik
  • Solat 5 waktu (wajib)
  • Boleh membaca Al Quran dengan baik
  • Boleh berkomunikasi & membaca bahasa inggeris dengan baik
  • Mempunyai dan mengamalkan asas agama dengan baik
  • Bertanggungjawab, berdisiplin, kreatif, rajin, ceria, perwatakkan baik, komited, amanah, jujur, ikhlas,pemikiran positif, taqwa & beriman
  • Boleh bekerja dalam satu pasukan.
  • Bagus dalam berkomunikasi (public relation – PR)
  • Boleh bekerja lebih masa
  • Sangat penyabar, suka dan sayangkan kanak-kanak
  • Boleh komited bekerja lama sekurang-kurangnya 1 tahun

Tanggungjawab

  • Membantu mencapai misi TLCP:
    • Untuk menyuburkan rasa cintakan Islam dan ilmu tentang Islam kepada kanak-kanak''
    • Untuk memberikan pengalaman yang menarik dan efektif kepada kanak-kanak menggunakan kaedah yang paling berkesan di dalam pendidikan awal kanak-kanak''
    • Mempelajari, memahami, menggunakan dan berkongsi dengan guru-guru tentang pengisian The Little Caliphs Program (TLCP)
    • Bertanggungjawab menjaga kelas anda 
    • Berkomunikasi dengan ibu bapa/menjaga kanak-kanak
    • Memastikan kelas sentiasa bersih, kemas dan tersusun
    • Memastikan keselamatan dan tingkah laku kanak-kanak semasa di kawasan tadika sepanjang sesi tadika
    • Boleh meyediakan Lesson Plan & hiasan kelas dengan baik

 

Manfaat tambahan

  • Tempat tinggal
  • SOCSO 
  • KWSP
  • Boleh bekerja ASAP
  • Latihan & seminar

 

Tarikh permohonan terakhir

30 April 2017

Applicant Requirement

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner
Lihat Semua Pekerjaan

Little Caliphs

Education Islamic Kindergarten .

Blog

Okay korang boleh ikut 5 tips & tricks menggunakan Microsoft Presentation ni agar slides korang lebih cool dan gempak dari lain. Tak ada lagi slideshow yang bosan warna putih je dengan penuh bullet point sampai lah ke slide yang terakhir. Bila korang dah mahir ni jangan kedekut kongsi dengan kawan tau.

Apr 26, 2017

Korang gaji dah masuk kan?! Kalau nak beli barang jangan beli dekat tempat lain, AEON BIG sekarang ni ada buat promotion kaw-kaw punya! Lepas stok untuk dua bulan! Harga dahla makin mahal!

Apr 26, 2017

Bukan pengakap je boleh survive, di pejabat pun boleh memasak walaupun tiada dapur gas. Gelaran 'Ms Yeah Online' ni memang all-out kalau bab memasak ni. Teringin nak

Apr 26, 2017