Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
6 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Candidate must possess at least STPM/A Level or equivalent certificate
  • Must have patience and passion to work with young children
  • Fresh graduateas are welcome as training will be provided by experienced teachers

Tanggungjawab

  • To teach student for learning Mandarin, English or Bahasa Malaysia
  • Facilitate efficiency in day-to-day operations
  • Handle occasional event
  • Must be able to communicate cordially with parents and students in front desk interactions
  • Conduct Meet-the-Parent Session and Trial Lesson
  • Any other ad hoc duties

Manfaat tambahan

  • Flexible working hours, depend on teacher's time slot

Tarikh permohonan terakhir

30 April 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian

Umur

Antara usia 18 - 30

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Diploma
Lihat Semua Pekerjaan

Pusat Perkembangan Minda Ilmu Cemerlang

We are an early reading centre. The focus of the centre is developing student’s reading ability. To help student read for Mandarin, Bahasa Malaysia or English. Student’s age: 4 to 10 years old.

Blog

Okay korang boleh ikut 5 tips & tricks menggunakan Microsoft Presentation ni agar slides korang lebih cool dan gempak dari lain. Tak ada lagi slideshow yang bosan warna putih je dengan penuh bullet point sampai lah ke slide yang terakhir. Bila korang dah mahir ni jangan kedekut kongsi dengan kawan tau.

Apr 26, 2017

Korang gaji dah masuk kan?! Kalau nak beli barang jangan beli dekat tempat lain, AEON BIG sekarang ni ada buat promotion kaw-kaw punya! Lepas stok untuk dua bulan! Harga dahla makin mahal!

Apr 26, 2017

Bukan pengakap je boleh survive, di pejabat pun boleh memasak walaupun tiada dapur gas. Gelaran 'Ms Yeah Online' ni memang all-out kalau bab memasak ni. Teringin nak

Apr 26, 2017