Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
6 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • LCCI Certification
  • Good understanding of accounting principles
  • Detailed oriented (pays attention to the details)
  • Well organised
  • Able to work as part of a team
  • Good at listening and following instructions
  • Able to meet deadlines
  • Good communication skills
  • Basic computer skill (ex. UBS (preferred), Excel etc)
  • Fresh graduate encourage to apply

Tanggungjawab

  • Compiles, sorts and files documents substantiating business transactions.
  • Post business transactions, such as income and payments, to an accounting software
  • Verify recorded transactions to supporting records - Issue and verify invoices, payment vouchers, cheque and account statements
  • Reconcile bank statements, debtors’ statement and creditors’ statement key skills

Manfaat tambahan

  • KWSP, SOCSO included
  • Min 14 annual leave per year
  • We provide medical coverage. You may claim up to the limit of your position

Tarikh permohonan terakhir

03 May 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Secondary/SPM/'O' Level

Lokasi Pekerjaan

No. 33A, Lebuh Taman Ipoh,Taman Ipoh Selatan, Ipoh, Perak, 31400, Malaysia


Blog

Okay korang boleh ikut 5 tips & tricks menggunakan Microsoft Presentation ni agar slides korang lebih cool dan gempak dari lain. Tak ada lagi slideshow yang bosan warna putih je dengan penuh bullet point sampai lah ke slide yang terakhir. Bila korang dah mahir ni jangan kedekut kongsi dengan kawan tau.

Apr 26, 2017

Korang gaji dah masuk kan?! Kalau nak beli barang jangan beli dekat tempat lain, AEON BIG sekarang ni ada buat promotion kaw-kaw punya! Lepas stok untuk dua bulan! Harga dahla makin mahal!

Apr 26, 2017

Bukan pengakap je boleh survive, di pejabat pun boleh memasak walaupun tiada dapur gas. Gelaran 'Ms Yeah Online' ni memang all-out kalau bab memasak ni. Teringin nak

Apr 26, 2017