Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
6 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Full Time(desirable)/Part Time
  • Have basic teaching skill that focuses on introducing basic subjects and concepts ie colors, shapes etc.
  • Full of passion and patience when handling student
  • Able to speak in English. (Mandarin as extra credit)

Tanggungjawab

  • Assist Principle to design and execute teaching plan on daily basis.
  • Organize learning materials and structures
  • Able to demonstrate a strong communication skill, and work with patience and flexibility.
  • Creative and artistic teaching abilities.
  • Assist Principle to organize annual acitivities ie field trip, graduation ceremony etc

Manfaat tambahan

  • Meal included. 
  • Flexibility in working hour (upon request)
  • Stressless working environment

Tarikh permohonan terakhir

03 May 2017

Applicant Requirement

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Lokasi Pekerjaan

Seri Kembangan, Selangor, 43300, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Tadika Kreatif Ria红太阳幼儿园

居家式的幼儿园,提供3-6岁孩子的学前教育。学生多数华人,马来人与印度人参半。工作轻松自在,只要求自律及有爱心

Blog

Okay korang boleh ikut 5 tips & tricks menggunakan Microsoft Presentation ni agar slides korang lebih cool dan gempak dari lain. Tak ada lagi slideshow yang bosan warna putih je dengan penuh bullet point sampai lah ke slide yang terakhir. Bila korang dah mahir ni jangan kedekut kongsi dengan kawan tau.

Apr 26, 2017

Korang gaji dah masuk kan?! Kalau nak beli barang jangan beli dekat tempat lain, AEON BIG sekarang ni ada buat promotion kaw-kaw punya! Lepas stok untuk dua bulan! Harga dahla makin mahal!

Apr 26, 2017

Bukan pengakap je boleh survive, di pejabat pun boleh memasak walaupun tiada dapur gas. Gelaran 'Ms Yeah Online' ni memang all-out kalau bab memasak ni. Teringin nak

Apr 26, 2017