Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
6 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • We are looking for full time kindergarten teacher and assistant teacher. For those that are interested of starting a career with us, kindly contact us!
  • Min Diploma, preferable with working experience in Montessori teaching method.
  • Love chidlren and have a pleasant personality.
  • Training will be provided.

Tanggungjawab

  • Daily planning, execution, evaluation and documentation of program activities.
  • Attend to welfare, health and safety children.
  • Oversee meal time activities.
  • Maintain record of attendance and health reports.
  • Provide parents with feedback of child's development.
  • Have to be Responsible & alert at all times, as this involves the safety & well beings of small children.

Manfaat tambahan

  • Training will be provided

Tarikh permohonan terakhir

03 May 2017

Applicant Requirement

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Lokasi Pekerjaan

Ipoh, Perak, 47400, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Tadika Harapan Millennium

Our Approach The Montessori method is a complete education system that recognizes the crucial importance of a child's first six years of development.

Blog

Okay korang boleh ikut 5 tips & tricks menggunakan Microsoft Presentation ni agar slides korang lebih cool dan gempak dari lain. Tak ada lagi slideshow yang bosan warna putih je dengan penuh bullet point sampai lah ke slide yang terakhir. Bila korang dah mahir ni jangan kedekut kongsi dengan kawan tau.

Apr 26, 2017

Korang gaji dah masuk kan?! Kalau nak beli barang jangan beli dekat tempat lain, AEON BIG sekarang ni ada buat promotion kaw-kaw punya! Lepas stok untuk dua bulan! Harga dahla makin mahal!

Apr 26, 2017

Bukan pengakap je boleh survive, di pejabat pun boleh memasak walaupun tiada dapur gas. Gelaran 'Ms Yeah Online' ni memang all-out kalau bab memasak ni. Teringin nak

Apr 26, 2017