Promosi

Majikan Pilihan

Ria Money Transfer
29 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kerja Kosong Conveyancing Clerk Terkini di Andrew Jye & Co.

Jawatan Ini Telah Diambil. Sila Mulakan Carian Kerja Kosong Terbaru Dalam Kategori Yang Sama Di Sini.
Selamat Berjaya!

Blog

Walaupun korang perlu menapak dari bawah, tu semua akan menjadi perkara manis dalam korang mengejar impian korang. Orang tua-tua cakapkan 'bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian. Jadi banyak-banyak pekerjaan yang admin akan tunjukkan ni cuba korang tengok ada tak cita-cita korang terselit?

Jun 23, 2017

Oleh itu, seorang pegawai yang dikenali sebagai Hadayah Ahmad ini memberikan 12 isi kandungan yang perlu ada sebagai petunjuk kepada graduan muda untuk menghasilkan resume serta cover letter yang mantap bersertakan contoh sekali. Jadikan ia sebagai rujukan anda.

Jun 23, 2017

Tapi dalam-dalam rasa ghairah untuk menunggu menjelangnya hari yang mulia ini, pasti terdetik di hati korang kalau boleh tak mahu ikut pulang ke rumah saudara mara sebab akan ada sedara mara yang busy body pasal diri korang kan?

Jun 23, 2017