Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
6 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Good spoken and written communication skills
  • Strong presentation and negotiation skills
  • Confidence, tact and a persuasive manner
  • Good organisational and time management skills
  • Good 'people skills', for working with a range of colleagues and clients
  • The ability to lead and motivate a team
  • A willingness to work long hours, often under pressure
  • A professional manner
  • Good business sense and the ability to work to budgets

Tanggungjawab

  • Working with account planners to devise a campaign that meets the client's brief and budget
  • Presenting campaign ideas and costings to clients
  • Briefing the creative team who will produce the adverts
  • Negotiating with clients, solving any problems and making sure deadlines are met
  • Checking and reporting on the campaign's progress
  • Keeping in contact with the client at all stages of the campaign
  • Managing the account's budget and invoicing the client
  • Making 'pitches' to win new business

Manfaat tambahan

  • Panel Clinic
  • EPF /Socso
  • Public Holiday ( Follow our company selection )

Tarikh permohonan terakhir

03 May 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian

Jantina

Perempuan

Lokasi Pekerjaan

No 1, Jalan Tago 5, Tago Industrial Park, Bandar Sri Damansara, Kuala Lumpur, 52200, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

FCE Enterprise Sdn Bhd

FCE Enterprise Sdn Bhd was incorporated in 1996. The company and its wholly owned subsidiary, FCE Fast Prints and Design Sdn Bhd are engaged in distribution,retailing and trading of T shirts, sportswear, casual wear, workers uniforms, embroidery and transfer printing services. Its Associated Company in China, Hebei FCE Intratrade Limited is engaged in Manufacturing and distribution of garment and related products. FCE Group has a wide customer base of more than 3,000 customers and dealers.

Blog

Okay korang boleh ikut 5 tips & tricks menggunakan Microsoft Presentation ni agar slides korang lebih cool dan gempak dari lain. Tak ada lagi slideshow yang bosan warna putih je dengan penuh bullet point sampai lah ke slide yang terakhir. Bila korang dah mahir ni jangan kedekut kongsi dengan kawan tau.

Apr 26, 2017

Korang gaji dah masuk kan?! Kalau nak beli barang jangan beli dekat tempat lain, AEON BIG sekarang ni ada buat promotion kaw-kaw punya! Lepas stok untuk dua bulan! Harga dahla makin mahal!

Apr 26, 2017

Bukan pengakap je boleh survive, di pejabat pun boleh memasak walaupun tiada dapur gas. Gelaran 'Ms Yeah Online' ni memang all-out kalau bab memasak ni. Teringin nak

Apr 26, 2017