Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
6 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Ability to teach Mandarin 
  • Open for person who has passion in early childhood education.

Tanggungjawab

  • Will handle mandarin class only. 
  • Mandarin subject teacher
  • Prepare the teaching syllabus and required tools prior to the class
  • Work closely with colleague to ensure that the children have a happy and effective learning time in the class or day-care session

Manfaat tambahan

  • Complementary Lunch
  • Training to enhance teacher knowledge
  • Attractive salary
  • Friendly working environment
  • Company Trip

Tarikh permohonan terakhir

03 May 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Lokasi Pekerjaan

Johor Bharu, Johor, 81200, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Tadika Kastil Sdn Bhd

Tadika Kastil is the first castle-style kindergarten in Malaysia. We provide a fun-learning and English-educated environment for kids Our mission is to cultivate Outstanding, Happy and Successful kids through Creative right-brain learning and logical left-brain learning.

Blog

Okay korang boleh ikut 5 tips & tricks menggunakan Microsoft Presentation ni agar slides korang lebih cool dan gempak dari lain. Tak ada lagi slideshow yang bosan warna putih je dengan penuh bullet point sampai lah ke slide yang terakhir. Bila korang dah mahir ni jangan kedekut kongsi dengan kawan tau.

Apr 26, 2017

Korang gaji dah masuk kan?! Kalau nak beli barang jangan beli dekat tempat lain, AEON BIG sekarang ni ada buat promotion kaw-kaw punya! Lepas stok untuk dua bulan! Harga dahla makin mahal!

Apr 26, 2017

Bukan pengakap je boleh survive, di pejabat pun boleh memasak walaupun tiada dapur gas. Gelaran 'Ms Yeah Online' ni memang all-out kalau bab memasak ni. Teringin nak

Apr 26, 2017