Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
6 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Suka kanak-kanak
  • Prihatin
  • Bersabar

Tanggungjawab

  • Sediakan snek & makanan tengahari bagi kanak-kanak
  • Mandikan kanak-kanak
  • Kemas & bersihkan tadika
  • Memasak makanan untuk kanan-kanak

Manfaat tambahan

  • Waktu Kerja : 7.30 pagi - 1.30 petang
  • Hari Kerja : Isnin - Jumaat
  • Cuti pada hari Sabtu, Ahad & Percutian Am
  • Gaji : RM600 - RM800

Tarikh permohonan terakhir

03 May 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Malaysia

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Umur

35 ke atas

Jantina

Perempuan

Lokasi Pekerjaan

Johor Bahru, Johor, 81200, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Krista Bukit Indah

A franchise kindergarten which is located at Taman Bukit Indah.

Blog

Okay korang boleh ikut 5 tips & tricks menggunakan Microsoft Presentation ni agar slides korang lebih cool dan gempak dari lain. Tak ada lagi slideshow yang bosan warna putih je dengan penuh bullet point sampai lah ke slide yang terakhir. Bila korang dah mahir ni jangan kedekut kongsi dengan kawan tau.

Apr 26, 2017

Korang gaji dah masuk kan?! Kalau nak beli barang jangan beli dekat tempat lain, AEON BIG sekarang ni ada buat promotion kaw-kaw punya! Lepas stok untuk dua bulan! Harga dahla makin mahal!

Apr 26, 2017

Bukan pengakap je boleh survive, di pejabat pun boleh memasak walaupun tiada dapur gas. Gelaran 'Ms Yeah Online' ni memang all-out kalau bab memasak ni. Teringin nak

Apr 26, 2017