Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
6 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Proficient with English, Chinese.
  • Proficient with Malay is a plus.
  • SPM or Diploma fresh grad are welcomed to apply.
  • Possess invoicing, payment and payroll knowledge is a plus.
  • Proficient with Microsoft Word, Excel.
  • Training will be provided.

Tanggungjawab

  • Handle project invoicing tasks.
  • Issue payroll and payment.
  • Manage incoming call and administrative email.
  • Manage general administrative tasks such as document processing, arrange delivery, etc.

Manfaat tambahan

  • Annual personal assurance.
  • Full medical claim.
  • 2 months maternity leave for female, 2 weeks for male (wife's delivery).
  • Free parking @ office area.

Tarikh permohonan terakhir

04 May 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris

Warganegara

Malaysian

Lokasi Pekerjaan

84-2-1, Jalan Medan Putra 3, Medan Putra Business Centre, Bandar Manjalara, Kuala Lumpur, 52200, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Lightfeel Sdn Bhd

Lightfeel is one of the top creative 3D company in Malaysia that has its business diversified in architecture visualization, post-production, IP & content creation, animation and training. Lightfeel is a great platform for aspiring talents to unleashed their potentials and visionary leaders to embark on their entrepreneur journey.

Blog

Okay korang boleh ikut 5 tips & tricks menggunakan Microsoft Presentation ni agar slides korang lebih cool dan gempak dari lain. Tak ada lagi slideshow yang bosan warna putih je dengan penuh bullet point sampai lah ke slide yang terakhir. Bila korang dah mahir ni jangan kedekut kongsi dengan kawan tau.

Apr 26, 2017

Korang gaji dah masuk kan?! Kalau nak beli barang jangan beli dekat tempat lain, AEON BIG sekarang ni ada buat promotion kaw-kaw punya! Lepas stok untuk dua bulan! Harga dahla makin mahal!

Apr 26, 2017

Bukan pengakap je boleh survive, di pejabat pun boleh memasak walaupun tiada dapur gas. Gelaran 'Ms Yeah Online' ni memang all-out kalau bab memasak ni. Teringin nak

Apr 26, 2017