Promosi

Majikan Pilihan

Telecontinent Sdn Bhd
6 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Able to speak in Bahasa Malaysia and English or Mandarin
  • Good attitude to work , Fast Learner, Willing to learn
  • Minimum SPM. Fresh school leavers are welcome
  • Better have accounting knowledge

Tanggungjawab

  • Data entry and maintain filling system
  • Basic knowledge of computer
  • Work assigned by supervisor from time to time
  • Basic knowledge of computer

Manfaat tambahan

  • Annual leave
  • Food allowance

Tarikh permohonan terakhir

04 May 2017

Applicant Requirement

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Lokasi Pekerjaan

Sandakan, Sabah, 90009, Malaysia


Blog

Okay korang boleh ikut 5 tips & tricks menggunakan Microsoft Presentation ni agar slides korang lebih cool dan gempak dari lain. Tak ada lagi slideshow yang bosan warna putih je dengan penuh bullet point sampai lah ke slide yang terakhir. Bila korang dah mahir ni jangan kedekut kongsi dengan kawan tau.

Apr 26, 2017

Korang gaji dah masuk kan?! Kalau nak beli barang jangan beli dekat tempat lain, AEON BIG sekarang ni ada buat promotion kaw-kaw punya! Lepas stok untuk dua bulan! Harga dahla makin mahal!

Apr 26, 2017

Bukan pengakap je boleh survive, di pejabat pun boleh memasak walaupun tiada dapur gas. Gelaran 'Ms Yeah Online' ni memang all-out kalau bab memasak ni. Teringin nak

Apr 26, 2017