Promosi

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Candidates must possess minimum SPM / STPM / Diploma /Degree or above levels in any field
  • MUST be able to communicate in Chinese and English in both Written and Spoken
  • Candidates with 2 years working experience in related field will be an added advantage
  • Good in MS Word, Excel and Auto Count Accouting
  • Must be able had own transport 
  • Prefer Chinese Male Or Female Only

Tanggungjawab

  • Maintain good corporate relationship with existing supplier by providing prompt follow-up service
  • To assist in market research, analysis and product development.
  • To enhance and build strong rapport with supplier.
  • Some knowledge of food industry is an advantage.
  • Good interpersonal and communication skills, self-motivated and able to work with minimum supervision.

Manfaat tambahan

  • Benefit by labour Law

Tarikh permohonan terakhir

07 July 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Secondary/SPM/'O' Level

Lokasi Pekerjaan

4, Jalan SC 1, Pusat Perindustrian Sg Chua, Selangor, 43000, Malaysia


Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017