Promosi

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Minimum SPM holder
  • Good command of English & Chinese
  • Computer literate
  • Passionate in Fashion
  • Occasionally required to work on Saturdays
  • Able to work independently

Tanggungjawab

  • Manage stocks
    • Stock receiving
    • Timely stock count
    • Stock card record
  • Process sales
    • Send out parcels & updating the system
  • Manage e-shop
    • Product profile maintenance
    • Customer correspondence
    • Updating website content
    • Assist in marketing
  • Assist in Photo shoot
    • Prepare items for photo shoot (display & iron)
    • Assist photographer
    • Liaise with model, make artist & related parties

Manfaat tambahan

  • EPF & SOCSO
  • Medical Claims
  • Sales commission 
  • Staff discounts & free products redemption

Tarikh permohonan terakhir

13 July 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian

Lokasi Pekerjaan

Solaris Dutamas, Kuala Lumpur, 50480, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Corgi

corgifashion.com

Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017