Promosi

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • 21 - 35 years old
  • Female only
  • Basic computer knowledge, using excel and miscrosoft word
  • Using SQL Accounting Software
  • Able to wok on weekend and public holiday (Alternate)

Tanggungjawab

  • Issue tax invoice, delivery order, cash sale
  • Received money from customer by cash / credit card or cheque
  • Prepare barcode label
  • Key in supplies invoice 
  • Filling

Manfaat tambahan

  • Working hour : 8am-5pm or 9am-6pm
  • Public holiday need to work (alternate)
  • Working day : 6 days per week for the first month, 5 days per month after 1 month
  • EPF + SOCSO + ANNUAL LEAVE + BONUS

Tarikh permohonan terakhir

16 July 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian

Umur

Antara usia 21 - 35

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Secondary/SPM/'O' Level

Jantina

Perempuan

Lokasi Pekerjaan

Sungai Buloh, Selangor, 47000, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Fang Kiat Florist Sdn Bhd

Wholesales and retail flower, pot, soil and garden accessories. Landscaping and maintenance

Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017