Promosi

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Minimum education SPM/Diploma
  • The most important requirement for this job is a dedication and hard work.
  • You need to have a positive open minded personality in learning new ways of doing things.
  • Someone who likes to work with children.
  • Strong command in English language is a plus. 
  • Patient, passion in teaching
  • Can teach Agama Islam will be added advantages 
  • Can teach Mandarin will be added advantages

Tanggungjawab

  • Reading and planning
  • Lesson preparation & presentation
  • Class management
  • Managing daily administrative teaching related works. 
  • Handle students with love and care. 
  • Provide advice to students on their attitude
  • Monitor and improve students' results

Manfaat tambahan

  • Training provided
  • Professional and personal development
  • Training
  • EPF & SOCSO
  • Standard employee benefits in accordance to Employment Act.
  • Monthly Allowance

Tarikh permohonan terakhir

18 July 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia

Warganegara

Malaysian

Jantina

Perempuan

Lokasi Pekerjaan

Petaling Jaya, Selangor, 47301, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Qdees Preschool

Q-dees is a distinctive preschool that integrates both the teaching methodologies & technology to deliver a creative, fun & interactive experience.

Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017