Promosi

Majikan Pilihan

Beable Malaysia Sdn Bhd
22 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Well known for MS-office words, excel.
  • Work independant
  • SPM level

Tanggungjawab

  • Data entry,
  • Manage all emails and documents
  • Any other task related and assigned by superior

Manfaat tambahan

  • Allowance
  • Annual bonus and company trip
  • Medical leave, EPF & Socso
  • Annual leave

Tarikh permohonan terakhir

13 July 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian

Umur

Antara usia 18 - 35

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Secondary/SPM/'O' Level

Jantina

Perempuan

Lokasi Pekerjaan

Kepong, Kuala Lumpur, 52200, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Ocean Blue Management Services

We are doing as a business financial consultancy services. Due to high demand on market needs, looking for suitable candidates to grow up our company together.

Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017