Promosi

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Applicant with Diploma an advantage or a minimal of 3 years experience in an office environment
  • Applicant must be willing to work in Bukit Bintang area, Kuala Lumpur
  • Preferable languages: fluent in spoken and written Bahasa and English (Chinese is an advantage but not necessary)
  • Good knowledge of MS Word, Excel, PowerPoint and email communications
  • Ability to work unsupervised, with good self-discipline, trustworthy,responsible and reliable
  • Well-organised with good time management skills and multi-tasking ability
  • Friendly disposition, well-presented for interaction with potential skills
  • Able to perform any ad-hoc duties from time to time
  • References required

Tanggungjawab

  • Calculating and checking to make sure payments, amounts and records are correct
  • Undertaking basic clerical skills tasks such as filing and basic bookkeeping
  • Performing administrative and office support activities (duties may include fielding telephone calls, receiving customers' enquiries, word processing and filing and processing documentary application)
  • Assisting and supporting any administrative related tasks
  • Liaising and coordinating with contractors, building management

Manfaat tambahan

  • Full time employment with attractive remuneration basis
  • Training if deemed necessary
  • Annual Leave
  • Statutory Benefits

Tarikh permohonan terakhir

29 June 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder

Lokasi Pekerjaan

Jalan Raja Chulan, Kuala Lumpur, 50200, Malaysia


Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017