Promosi

Majikan Pilihan

Beable Malaysia Sdn Bhd
22 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • MIn SPM Qualification
  • Required language  : English, Malay, Chinese
  • Computer literate Ms.Excel, Word
  • 1-2 year working experience
  • Must have positive attitude and able to work independently
  • Strong interpersonal and leading skills

Tanggungjawab

  • Handle general administrative duties as basic accounting.
  • Daily duties such as site workers expenses claims, supplier DO/Invoices,
  • Issue PO to related supplier.
  • Assist in corresponding mails, phones and letters
  • Maintain proper filing and documentation

Manfaat tambahan

  • Basic Salary, EPF, Socso

Tarikh permohonan terakhir

03 July 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian

Umur

Antara usia 21 - 35

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Secondary/SPM/'O' Level

Jantina

Perempuan

Lokasi Pekerjaan

Kinrara, Puchong, Selangor, 47180, Malaysia


Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017