Promosi

Majikan Pilihan

Beable Malaysia Sdn Bhd
22 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Candidate must have at least SPM level or above.
  • At least one year of relevant experience is required.
  • Required skill(s) : Computer literate and well versed in Microsoft Office.

Tanggungjawab

  • Handle incoming and outgoing calls.
  • Execute all areas of office administrative support activities to ensure efficiency and effectiveness within the department and across the organization.
  • Overall coordination in mobilization of office supplies.
  • Manage procurement administrative tasks such as vendor research and selection process and requisition planning for and physical inventories of office supplies.
  • Administer scheduled upkeep of office equipment/facilities on-site to assure an optimum availability and satisfactory functionality at all times.
  • Assist in general office administrative support activities
  • Perform any ad-hoc duties as and when required.

Manfaat tambahan

  • Constractual Bonus

Tarikh permohonan terakhir

02 July 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Secondary/SPM/'O' Level

Lokasi Pekerjaan

WISMA LHA, No 8, Jalan Kilang Midah, Taman Midah, Cheras, Kuala Lumpur, 56000, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Luen Heng F&B Sdn Bhd

Our company markets & distributes complete portfolio of premium Iconic alcoholic beverages in Malaysia. Our brands are sold in retail and F&B establishments made available through our marketing, sales and distribution network in Malaysia. As a fast growing enterprise in the lifestyle wine, beer & spirits market, we are looking for aspiring candidates who share the same passion and thirst for success as we do to join our team. If you are energetic, outgoing and dynamic, we are keen to hire you to join us in our organization’s expansionary path. We welcome potential candidates with strong self-confidence, good communication skills and able to work independently to join the fastest growing beverage company in Malaysia.

Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017