Promosi

Majikan Pilihan

Beable Malaysia Sdn Bhd
22 Kerja

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • We are looking for diploma or degree graduate in accounting that is able to work independently.
  • Main job is to do bookeeping and basic project finance control.
  • Yet flexible enough to assist and arrange lodging, daily maintenence of executives.
  • Previous experience is highly desirable.
  • Able to work with very advanced technology in rapid facilitation.
  • Fluent in Malay, Chinese, and English.
  • Driving is desirable. Self-discipline is desirable.

Tanggungjawab

  • The applicant will digitize company finance control and project finance control. 
  • The applicant will work with executives for company related arrangement.

Manfaat tambahan

  • Will have a team of 8personalized Ai as partner.
  • Flexible working time. Company car.
  • Medical benefits.
  • Company policy is sympathetic towards mother.
  • Participate in revolutionary project.

Tarikh permohonan terakhir

04 July 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Diploma

Lokasi Pekerjaan

Skudai, Johor, 81300, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Pentalight Technology Sdn Bhd

PLT is the advanced IT manufacturing company for Smart city. We push the boundary of applicable technology and we make it happens.

Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017