Promosi

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Able to work independently.
  • Enjoy taking care of children age from 4 - 6 years old.
  • Female Malaysian Chinese who can speak Chinese.

Tanggungjawab

  • To teach children in the class.
  • Ensure children are all properly guided as per the scheme of work.
  • Love children.

Manfaat tambahan

  • Greater exposure with good prospect.
  • Medical insurance and short working hours.

Tarikh permohonan terakhir

04 July 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Diploma

Jantina

Perempuan

Lokasi Pekerjaan

Kuala Lumpur, 50460, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Kuen Cheng High School

Kuen Cheng High School is a Chinese Independent School that has been established more than 100 years. We are a well established school with total 4500 students and 220 teachers. The school obtained excellent results in SPM and SUEC.

Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017