Promosi

Kerja Yang Disarankan

Kelayakan

  • Minimum education SPM/ STPM/ Diploma / Degree in Montessori, ECCE, Education, Psychology, Linguistics, English, TESL.
  • The most important requirement for this job is a dedication and hard work.
  • You need to have positive and open-minded personality in learning new ways of doing things.
  • Someone who likes to work with children.
  • Strong command in English language is a plus. 
  • Patient, passion in teaching

Tanggungjawab

  • Reading and planning
  • Lesson preparation & presentation
  • Class management
  • Managing daily administrative teaching related works. 
  • Handle students with love and care. 
  • Provide advice to students on their attitude
  • Monitor and improve students' results

Manfaat tambahan

  • EPF/ SOCSO
  • Training is provided.

Tarikh permohonan terakhir

05 July 2017

Applicant Requirement

Bahasa

Bahasa Inggeris,Bahasa Mandarin

Warganegara

Malaysian,PR/Work permit holder,Foreigner

Pendidikan

Pemohon harus memiliki minimum Secondary/SPM/'O' Level

Lokasi Pekerjaan

Overseas Union Garden, Jalan Klang Lama, Kuala Lumpur, 58200, Malaysia


Lihat Semua Pekerjaan

Summer Tots Kindergarten

Summer Tots Preschool (formerly known as Tadika Mestika) was established since 1988. We provide preschool programmes cater for children from 3 to 6 years old. Since end of 2014, we have made major renovation to our kindergarten building structure that provides a better environment for our children. We provide innovative learning activities and Montessori approach towards educating our students to ensure they have fun and creative learning! We believe every child has potential and our aim is to raise their awareness and curiosity to the world around them. Our team consist of a group of young, energetic and passionate teachers with experienced trainer to support them. Our passion is to educate the lovely children and prepare them for life.

Blog

Fuh! Artikel lengkap dengan tips tips pemakaian khas buat jejaka di luar sana. Sesuai betul buat mereka yang bakal melalui temuduga kerja agar nampak smart, fresh and clean! Biar sampai penemuduga pun terkejut tengok dan luruh jantung terus bagi markah 10/10 untuk penampilan.

Jun 29, 2017

Pakai iphone ni memang best sebab aplikasinya mudah dah lebih canggih. Tetapi biasalah, ada juga beberapa minor issue yang dihadapi dan kalau salah pergi kedai boleh melayang duit! Asyik kena tipu je dengan owner repair telefon sebab tak tahu apa-apa dan kadang tu memakan belanja yang boleh beli satu lagi telefon baru.

Jun 29, 2017

Kerja Part Time sekarang sudah mampu untuk meraih gaji yang lumayan, manfaat seperti makanan percuma, elaun OT yang tinggi, tempat tinggal yang disediakan & ada juga yang hanya perlu bekerja minima 4 Jam je sehari! Tak cukup menarik? Ada juga yang akan mengadakan temuduga minggu ni tau!

Jun 29, 2017